free hit counters
Kérje kollégáink tanácsát
ezen a számon:
06-70/ 940 63 26
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

 

"Szerintem nagyon jó ez az oktatóanyag. Nagy segítség ez a diszlexiás gyermekemnek, mivel érthetően van benne elmagyarázva minden. Ilyen jó dvd-t én még nem is láttam."
 
Nándoriné Terdik Mária
Szülő"Kedves Nagy Erika!
A dvd-t megkaptuk, aminek nagyon megörültünk. A kisfiamnak is nagyon tetszik. Főleg az, hogy a tanárnéni nem kiabál sohasem, és valahányszor megkérdezi, újból elmondja türelmesen. Egyszóval nagyon klassz!"

Czifra József
Szülő

"Nagyon sokat segített a DVD a tanulásban. A diszlexiás gyermekem a hallotak alapján könnyebben tanul, így ez nagy segítség volt neki. Könnyebben megtanulta az anyagot. Az is nagyon jó a videóban, hogy képek illusztrálják az egyes szabályokat, részeket. A 12 éves lányom is ezt használja azóta is a tanuláshoz. Neki is nagyon tetszik."
Farkas Miklósné
Szülő
Eredmények - Sikerek
a Nyelvtan oktatóanyagok használatából


Nagyon sok szülő számolt már be arról,
hogy milyen eredmények születtek
az oktatóanyagok használatával.

Ezen az oldalon folyamatosan gyűjtjük a sikerbeszámolókat,
az alábbi videókban pedig a gyerekek
maguk számolnak be sikerélményeikről!

Hallgasd meg Te is!


Videók
 
Get the Flash Player to see this player.


Get the Flash Player to see this player.


Sikerbeszámolók

 Kedves Erika!

Unokám nyelvtan tudását nagyon hatékonyan fejlesztette a Nyelvtanból Ötös tananyag. Az elmélet érthető, a gyakorlatok világosak. Széleskörű információ egy helyen. Unokám ezzel kezdi a nyelvtan tanulását és a gyakorlatok végén rögtön ellenőrzi és azonnal megtudja, mit nem tud.

Több időt tölt vele, mint a száraz olvasmányokkal. Elmondta nekem, hogy többet jelentkezik az órán és egész idő alatt jól érzi magát. A videó-t is megnéztük. Ez az első alkalom, hogy egy igazi értéket találtunk!

Biztos vagyok benne, hogy ebben a munkában van az a titok, amivel különösebb erőlködés nélkül könnyen lehet tanulni. A figurák szórakoztatóak, és egy néhány pillanat amikor pihenhet a tudat. Gratulálok!

Én is szeretném, hogy minél többen ismerjék meg ezt a "kincses tárat", mert ez egy nagyszerű munka. Óriási segítség a szülőknek, nem kell külön órákra járatni a gyereket. Közösen élvezhetjük a tudás megszerzését. A siker erősíti a szülő-, nagyszülő és a gyerek kapcsolatát és mindez az otthonunkban, tetszés szerint.

További sok sikert kívánok!

Üdvözlettel,
Molnár Jánosné
 

 
 Kedves Erika!

Szerintem nagyon jó a nyelvtan oktatóanyag. Nagy segítség ez a diszlexiás gyermekemnek, mivel érthetően van benne elmagyarázva minden. Ilyen jó dvd-t én még nem is láttam.

Nándoriné Terdik Mária
Szülő

 Kedves Erika!

A fiam 10 éves és utálja a nyelvtant! Ezért gondoltam, hogy egy olyan oktatóanyagot vásárolok neki, amit a számítógépén tanulhat.

Amikor megkaptuk a DVD-t, a gyerek leült a gép elé és tátott szájjal nézte. Azt mondta: "Anya de jó, az elejétől mondja!" Azóta úgy telnek a napjaink, hogy lehasal a gép elé, és nézi a DVD-t négyszer-ötször. Nagyon tetszik neki, és így van türelme a tanulásához.

Kovács Ildikó
Szülő

 Kedves Erika!

Mind a nyelvtan könyvről, mind a DVD-ről csak igen pozitív dolgokat tudok mondani.
Nekem három unokám is használja és igazán meglepődtek az iskolában, amikor a gyerekek igen egyszerűen és játékosan feleltek az órákon.

Szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki igen jó választást csinált, amikor megrendelte ezt az oktatóanyagot.

További sok sikert és sok vásárlot kívánok Önnek!

Tisztelettel,
Markella Anikó
 

 Kedves Nagy Erika!

A nyelvtan DVD-t megkaptuk, aminek nagyon megörültünk. A kisfiamnak is nagyon tetszik. Főleg az, hogy a tanárnéni nem kiabál sohasem, és valahányszor megkérdezi, újból elmondja türelmesen. :)

Egyszóval nagyon klassz!

Czifra József
Szülő
 

 
 Kedves Erika!

Nagyon sokat segített a nyelvtan DVD a tanulásban. A diszlexiás gyermekem a hallotak alapján könnyebben tanul, így ez nagy segítség volt neki. Könnyebben megtanulta az anyagot.

Az is nagyon jó a videóban, hogy képek illusztrálják az egyes szabályokat, részeket. A 12 éves lányom is ezt használja azóta is a tanuláshoz. Neki is nagyon tetszik.

Farkas Miklósné
Szülő

 
 Kedves Nagy Erika!

Én már többször próbáltam- az olvasott szövegek jobb megértése és feldolgozása miatt- magamat átsegíteni azon, hogy mi micsoda a magyar nyelvtanban. Ez sokak számára túl hétköznapinak és észrevehetetlennek tűnik. De ha szükség van rá-pl. ha a gyerek kérdez valamit, ha nyelvet akarok tanulni vagy ha a helyesírásomat akarom kijavítani az újabb szabályoknak megfelelően és a többi ..., - akkor az ember csak néz hogy mi is van? Mi az, amit most nekem kellene megválaszolnom?

A válasz, pedig az: én ezt már régen tanultam…..Gyerek esetében pedig: kérdezd meg anyádat!

A másik pedig az, hogy ezen dolgok kiküszöbölésére nem igazán találtam összefoglaló anyagot csak drága több köteteset. A volt általános iskolai, középiskolai könyveimnek nyomát vesztettem. Ezért örültem nagyon, amikor erre a DVD-re találtam.

Egyszerűen, hétköznapi nyelven megfogalmazott, a gyerekek számára- plusz tanár nélkül is jól megérthető alaptananyagot tartalmaz. Végigvesz minden szükséges alapfogalmat.

A DVD-t hallgatva fel tudtam frissíteni hiányos nyelvtani tudásomat. Tisztábban látom az olvasottakat, tanultakat. Sokat segített.
Nagyon örülök annak, hogy végre tényleg van egy ilyen, nagy segítséget nyújtó anyag!

Gáspár Róbert
Budapest

 Kedves Erika!

Mind a DVD, mind a könyv egy remek alkotás. Itt minden megtalálható. Sokszor több év anyagát kellett átlapozni, vagy a neten szörfözni ahhoz, hogy megtaláljuk amit keresünk. Egyszerűen és érthetően van minden elmagyarázva.

A feladatok pedig nagyon hasznosak, mivel így egyből le is tudjuk mérni tudásunkat.
Köszönet érte!

Kovácsné T.Tünde 
Kedves Erika!

Első osztályt végzett kisfiam, mikor megérkezett a nyelvtan DVD nem tudtam volna elhozni előle. Nagyon tetszett neki és azt mondta, hogy ezzel játék tanulni. Azóta is folyamatosan kéri.

Az abc-t ezzel véste be. Teljesen megragadt neki, hogy x betűhöz képest a másik előrébb vagy hátrább van. Nagyszerű az anyag, a képek, a feladatok, kellemes az összhatása. Jómagam is sokat tanulok belőle.

Kökényessy Róza
Szülő

 Szia Erika!

Nos, bemutatkoznék- Sztolyka Ibolya vagyok. Őszinte leszek, elsőnek amikor megkaptam a leveled ki akartam törölni. De még is meggondoltam magam, nem tudom, hogy miért. De nagyon is jól döntöttem.

Kedvesemmel Angliában élünk és sajnos nehezen megy az angol nyelv tanulása. Az egyszerű angolt értjük, az utca nyelvére értem. Tegnap voltunk fogorvosnál és szinte semmit sem értettem, és bosszantott a dolog. Másfél éve kint vagyunk és ha egy szépen beszélő angollal találkozunk nem lehet érteni. Sajnos tudom hogy, a szókincsünk sem elég ehhez. Azt is tudom hogy, a környezet határozza meg az egészet. Nem untatlak ezzel.

Nagyon köszönöm a leveleidet és most nyelvtanozok újra. Gimiben tök nehezen értettem meg a magyar nyelvtant, te meg olyan egyszerűen leírod, hogy az olvasással is tanultam már.

Köszönöm még egyszer és hálával is tartozom.

Üdvözlettel,
Ibolya

 

 Kedves Nagy Erika!

A Nyelvtanból Ötös könyv olvasása során arra jöttem rá, hogy nem velem volt a baj annak idején, hogy nem értettem meg olyan dolgokat, mint pl. igék, határozószavak, igenevek, névszók stb., hanem azzal, ahogyan azt tanították az iskolában!

A könyv olvasása során ezek a dolgok kezdtek letisz-tulni, és úgy vagyok vele, hogy ezek nem is olyan bonyolult dolgok, mint aminek akkor tűntek. És egyszerűen jó érzéssel töltött el, hogy most már tudom ezeket a dolgokat, és megnyugtató, hogy megszerezhető és értelmezhetőek számomra ezen információk.

Előtte zavart, hogy egy tíz éves gyerek tud olyanokat, amit én harminc évesen nem. Olyan alapdolgokat, mint a nyelvtan. De most már van remény, hála neked!

Fazekas Tamás

 

 Szia Erika!

Ez a program úgy jó ahogy van! Nagyon nagyon tetszik nekem, sőt a gyermekemnek is, aki mostanában csak ötösöket hoz nyelvtanból! Sokkal könnyebben tanulja meg a nyelvtan szabályokat!

Üdvözlettel,
Vargáné Bakó Edit
Varga Norbert(4/a)
 

 
 Kedves Erika!

A nyelvtan DVD nagyon érthetően magyarázza el a nyelvtani fogalmakat és nagy érdeklődéssel lehet követni, mert leköt.

A feladatok pedig nagyon jók, mert játékosan gyakoroltatja a nyelvtant. Nagyon jó!

Kulcsár Tünde

 Kedves Nagy Erika!

A nyelvtan anyag - gyerekem szerint, aki 13 éves - használható és érthető. Mivel számítógépes "játék", szívesen ül le a gép elé. A DVD javára írható, hogy a gyerek sok-sok szorgalommal az utolsó hónapban feljavította a jegyét hármasról négyesre.

Üdvözlettel: Keserü Kati
.
 

 „Nekünk is vannak tanulási problémáink. A gyermekem enyhén diszlexiás és diszgráfiás.
Az az alapvető gond, hogy a tanár nem magyarázza el a gyereknek többször is azt, amit nem ért, mert úgymond haladni kell a tananyaggal. Ezért év végén meg is buktatták nyelvtanból, de a DVD segítségével a pótvizsgán négyest és ötöst kapott.

Kérdem akkor, hol itt a gond?

Ez a program és a nyári tanulása eredményezte azt, hogy egy négyest és egy ötöst kapott a pótvizsgán.

Az én gyerekem, lehet, hogy kivételes, de ha le is ül a gép elé, akkor is csak 5 percig ül ott, akármilyen játékról van szó. De ez a DVD nagyon tetszik neki, az ő nyelvén szól, elmondja, hogy csináld meg, a végén pedig megdicséri.

A gyerek nem azt mondja, hogy tanul, hanem hogy játszik.
A DVD értelemszerűen elmondja az anyagot, a gyerek többször is meghallgathatja. Ilyen nincsen az iskolában.

Ha csak feleannyi szív és lélek lenne egy órai oktatásban, mint ebben az anyagban, akkor nem lennének ilyen nagy problémák a gyerekeknél, hiszen az oktatás nem teszi lehetővé, hogy többször gyakoroljanak valamit, mert folyton sietni kell a tanmenetben.”

Suhajda Annamária

 

 

„Mi a nyelvtan DVD-t próbáltuk ki elsősorban, és úgy látom, hogy tetszik a gyerekemnek. Főleg az, hogy számítógépen kell csinálni. Így jobban felkelti az érdeklődését, más, mintha könyvből tanulna.

Nagyon jó, hogy könnyen tudja egyedül is használni, és nem kell, hogy ott üljek mellette. Ezzel megcsinálja önállóan, ez játékosabb.
Amikor én segítek neki, akkor gyakran túlmagyarázom a dolgokat, de ez a DVD letisztult formában mondja el neki.”

Simon Lajosné
 

 
 
Nagyon örülök, hogy megvásároltam a Nyelvtanból 5-ös című könyvet, majd a DVD-t.

Kisfiam, aki egyébként nem viszi túlzásba a tanulást, még a nyaralásba is magával hozta ezt a könyvet, és esténként olvasgatta.


Érdekes volt látni, ahogy értelmet nyernek számára azok a dolgok, amiket az iskolai tankönyvében is olvasott, csak képtelen volt megérteni. Csak harmadikos volt ezen a nyáron, de egyet már nagyon jól tudott. Ha szeretne megtanulni angolul - márpedig szeretne, mert izgatja az, hogy a külföldi emberekkel is tudjon barátkozni- akkor a magyar nyelvtant nagyon jól kell tudnia.

Köszönöm szépen ezt a segítséget
Kristóf Kata

 
A fiam az ált. iskola 5.osztályába jár és a ő könyvéhez képest az öné sokkal érthetöbb!
A feleségem találta a könyvét és már sokat használták!

Üdv. Árvai Attila

 


A gyerekeknek készített, kíválóan érthetö tananyag a felnötteknek is rendkívül hasznos, a külföldön eltöltött évtizedek alatt elfelejtett, vagy kimaradt ismeretek felfrissítésére!
Mindenkinek ajánlom!

Döme Zsuzsa    

 

 
A "Nyelvtanból ötös" c. könyve nagyon segíti a gyerekeket a tanulásban, a megértésben.
A legtökéletesebb benne, hogy az ismétlésekben, a visszakeresésben nem kell sok időt fordítani a több évfolyamos könyvek elővételére. Itt egy kötetben megtalálható minden, amire szüksége van egy tanulónak. Tökéletesen átlátható, egymásra épülő. Csak köszönet jár érte.
Tisztelettel:
egy pedagógus nagyszülő
Tema

 

 

Az a jó az oktatóanyagban, hogy nemcsak egy passzív magyarázat, hanem egyben gyakorlás is, ami ellenőrizhető, a hibák kijavíthatók.
Akár magántanár is alkalmazhatja, sőt, iskolákban is alkalmazhatnák, akár házinak is fel lehet adni. Ennek a segítségével egyéniségre szabva lehet haladni, saját tempóban.
A személyre szabhatóság a legfőbb előnye.”

Tóth Zoltánné

VÁLOGASS Nyelvtan
oktatóanyagaink között! 
www.tantaki.huTantaki Blog FőoldalKapcsolatRólunkAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép