free hit counters
Kérje kollégáink tanácsát
ezen a számon:
06-70/ 940 63 26
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

 

"Szerintem nagyon jó ez az oktatóanyag. Nagy segítség ez a diszlexiás gyermekemnek, mivel érthetően van benne elmagyarázva minden. Ilyen jó dvd-t én még nem is láttam."
 
Nándoriné Terdik Mária
Szülő"Kedves Nagy Erika!
A dvd-t megkaptuk, aminek nagyon megörültünk. A kisfiamnak is nagyon tetszik. Főleg az, hogy a tanárnéni nem kiabál sohasem, és valahányszor megkérdezi, újból elmondja türelmesen. Egyszóval nagyon klassz!"

Czifra József
Szülő

"Nagyon sokat segített a DVD a tanulásban. A diszlexiás gyermekem a hallotak alapján könnyebben tanul, így ez nagy segítség volt neki. Könnyebben megtanulta az anyagot. Az is nagyon jó a videóban, hogy képek illusztrálják az egyes szabályokat, részeket. A 12 éves lányom is ezt használja azóta is a tanuláshoz. Neki is nagyon tetszik."
Farkas Miklósné
Szülő

Pótvizsga előtt áll gyermeke?

Megbukott nyelvtanból,
de nem akar évet ismételni? 

Ha túl nehéz a magyar nyelvtan,
ha bonyolultnak tűnnek a nyelvtan szabályai,
ha nincs idő és pénz magántanárt fogadni, hogy gyermeke felkészüljön a nyelvtan pótvizsgára,

 
akkor tanuljon az Ön gyermeke is
"A magyar nyelvtan alapjai"
oktatóprogramból!Próbálja ki most INGYENESEN az oktatóprogramot!Ennek az anyagnak a segítségével az Ön gyermekének is könnyű lesz megértenie a nyelvtant, és a feladatok által begyakorolhatja a különböző témaköröket, hogy sikeresen szerepeljen a pótvizsga napján és örömmel lépjen ki a teremből! 

Olvassa el egy diákunk sikerét,
aki a nyelvtan oktatóanyagunk segítségével sikeresen átment a pótvizsgáján!

 

Neki már sikerült...
 
Tavaly felkeresett egy szülő, akinek a fia megbukott nyelvtanból. Teljesen el volt keseredve, mert nem igazán tudta, hogy hogyan vegye rá a nagyfiát, hogy leüljön tanulni.

Így az én segítségemet kérték abban, hogy a gyerek átmenjen a nyelvtan pótvizsgán. A srácnak elég kevés nyelvtan tudása volt, mert az ábécét is újra kellett tanulni. Mivel a nyelvtan DVD-m mindent elmagyaráz az alapoktól kezdve, ezért nem volt nehéz a felkészülés. Nagyon gyorsan tudtunk haladni, mivel az anyag egyszerű volt és könnyen tanulható. Így könnyen felkészült a vizsgára.

Eljött a pótvizsga ideje. Pár nap múlva az anyuka felhívott nagy örömmel, hogy a fia átment a pótvizsgán, és nagyon is jól sikerült, ugyanis 4-est kapott!

Hatalmas sikerélménye volt a fiának, aki már örömmel kezdte a következő évet! Nem kellett évet ismételnie, hiszen könnyen felkészült a pótvizsgára, és nagyon jól szerepelt!


Ha az Ön gyermeke is megbukott és pótvizsga előtt áll,
akkor ne késlekedjen!
A megoldás az orra előtt van!

Rendelje meg most "A magyar nyelvtan alapjai" oktatóprogramot,
hogy egyszerűen és könnyen felkészüljön az ön csemetéje is
a nyelvtan pótvizsgára!


Mennyibe is kerül a nyelvtan oktatóanyagunk?

Ha még ma megrendeli, akkor csupán
18 990 Ft
-ot kell fizetnie az oktatóprogramért!

(Az ár tartalmazza a 27% áfát.)Gondolja csak végig! Ha Ön magántanárt fogad, hogy gyermeke átmenjen a pótvizsgán, akkor mennyit kellene elköltenie? Hány órát kellene vennie ahhoz, hogy az egész éves anyagot megtanulja? 10-20 órát? Az forintra átszámolva legalább 30-60.000 Ft.

Önnek nem kell ennyit kifizetnie, és nemcsak egy éves anyagot kap meg ezért az árért, hanem az egész általános iskolai anyagot! Önnek ez megéri? És a gyermekének?


Rendelje meg most! 
www.tantaki.huTantaki Blog FőoldalKapcsolatRólunkAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép