free hit counters
Kérje kollégáink tanácsát
ezen a számon:
06-70/ 940 63 26
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

 

"Szerintem nagyon jó ez az oktatóanyag. Nagy segítség ez a diszlexiás gyermekemnek, mivel érthetően van benne elmagyarázva minden. Ilyen jó dvd-t én még nem is láttam."
 
Nándoriné Terdik Mária
Szülő"Kedves Nagy Erika!
A dvd-t megkaptuk, aminek nagyon megörültünk. A kisfiamnak is nagyon tetszik. Főleg az, hogy a tanárnéni nem kiabál sohasem, és valahányszor megkérdezi, újból elmondja türelmesen. Egyszóval nagyon klassz!"

Czifra József
Szülő

"Nagyon sokat segített a DVD a tanulásban. A diszlexiás gyermekem a hallotak alapján könnyebben tanul, így ez nagy segítség volt neki. Könnyebben megtanulta az anyagot. Az is nagyon jó a videóban, hogy képek illusztrálják az egyes szabályokat, részeket. A 12 éves lányom is ezt használja azóta is a tanuláshoz. Neki is nagyon tetszik."
Farkas Miklósné
Szülő
Legyen Gyermeked számára
ÉLMÉNY a nyelvtan tanulása!


Szerezzen Gyermeked sikereket,
és váljon magabiztossá a nyelvtani szabályok
használatában!

Gyakoroljon önállóan Gyermeked 
az oktatóanyagok segítségével!

RENDELD MEG
nyelvtan anyagainkat MOST!

 
A magyar nyelvtan alapjai
10 éves kortól


Ez az oktatóprogram rendkívül egyszerűen magyarázza el a magyar nyelvtan szabályait az alapoktól kezdve egészen a bonyolultabb témakörökig. Az elméleti rész mellé képek és ábrák kapcsolódnak, hogy még könnyebb legyen a megértés Gyermeked számára!
Minden témakör végén gyakorlófeladatokat oldhat meg Gyermeked, így játékosan tesztelheti le az elméletben megtanultakat.


Ára: 18 990 Ft


 
Tanulj meg Te is helyesen írni!
8 éves kortól


Ez az oktatóprogram nagyon egyszerűen írja le és magyarázza el Gyermekednek a magyar helyesírás szabályait. Az elmélethez képek társulnak, hogy még könnyebben rögzüljön gyermekedben a témakör, amelynek végén rengeteg változatos gyakorlófeladatot is talál.

Ára: 18 990 Ft

Játék a szavakkal
1-2. osztályosoknak


Ez az oktatóprogram nagyon egyszerűen és érdekesen magyarázza el gyermekének a magyar nyelvtan teljes 1. és 2. éves tananyagát. Nyelvezete könnyen érthető, hogy minden kis lurkó gyorsan behozhassa a lemaradását. Az oktatóanyagban több száz feladat található a játékos gyakorlás érdekében!

Ára: 16 990 Ft

ABC gyakorlóprogram


Ez az gyakorlóprogram a lehető legjátékosabb formában igyekszik elérni, hogy gyermeke a legbiztosabb alapokkal rendelkezzen a további tanulmányaihoz, hiszen minden az ábécénél kezdődik!

Ára: 8 950 Ft 

 Szófajok gyakorlóprogram


Sok gyermek nehézségekbe ütközik, mikor először találkozik a szófaji csoportokkal. Dolgozatra bemagolja, de 1 héttel később a legegyszerűbb dolgokra sem emlékszik. Ennek egyik megoldása az interakítv tanulás. A színes, animált képek segítik a gyermeket a memorizálásban. 240 feladat és elmélet vezeti be gyermekét játékosan a szófajok világába.

Ára: 10 750 Ft J-s és Ly-os szavak
gyakorló
program

A j-s és ly-os szavaknak a helyesírására nincsenek konkrét helyesírási szabályok, ezért ezeket csak sok gyakorlással lehet megtanulni.
A Tantaki J-s és ly-os szavak gyakorlója 200 feladaton keresztül gyakorolhatod gyermekeddel ezeknek a szavaknak a helyes leírását.

Ára: 8 950 Ft


 
Nyelvtanból Ötös oktatócsomag
8 éves kortól


Ez az oktatócsomag mindent magába foglal, amelyre gyermekének szüksége van a magyar nyelvtan szabályainak elsajátításához!
Tartalmazza "A magyar nyelvtan alapjai" és a "Tanulj meg te is helyesen írni!" oktatóprogramokaz, így gyermeke mind a nyelvtani, mind a helyesírási szabályokat maradéktalanul elsajátíthatja és begyakorolhatja.

Ára: 32 750 Ft

(A fenti árak tartalmazzák a 27%-os áfát.)

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Ha Ön úgy találja, hogy oktatóanyagaink egyáltalán nem segítettek gyermekének a nyelvtan megértésében, akkor visszafizetjük az oktatóanyagok árát, amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül jelzed ezt felénk.

Azaz most KOCKÁZAT NÉLKÜL kipróbálhatja termékeinket!

 
www.tantaki.huTantaki Blog FőoldalKapcsolatRólunkAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép