free hit counters
Kérje kollégáink tanácsát
ezen a számon:
06-70/ 940 63 26
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

 

"Szerintem nagyon jó ez az oktatóanyag. Nagy segítség ez a diszlexiás gyermekemnek, mivel érthetően van benne elmagyarázva minden. Ilyen jó dvd-t én még nem is láttam."
 
Nándoriné Terdik Mária
Szülő"Kedves Nagy Erika!
A dvd-t megkaptuk, aminek nagyon megörültünk. A kisfiamnak is nagyon tetszik. Főleg az, hogy a tanárnéni nem kiabál sohasem, és valahányszor megkérdezi, újból elmondja türelmesen. Egyszóval nagyon klassz!"

Czifra József
Szülő

"Nagyon sokat segített a DVD a tanulásban. A diszlexiás gyermekem a hallotak alapján könnyebben tanul, így ez nagy segítség volt neki. Könnyebben megtanulta az anyagot. Az is nagyon jó a videóban, hogy képek illusztrálják az egyes szabályokat, részeket. A 12 éves lányom is ezt használja azóta is a tanuláshoz. Neki is nagyon tetszik."
Farkas Miklósné
Szülő

Hogyan fizethet az oktatóanyagokért?

 

Fizetés átutalással

Ha átutalással szeretne fizetni, akkor válassza az átutalást a fizetési módok közül. Ebben az esetben a következő számlaszámra utalja el a megrendelése végösszegét:

Tantaki Kft.
Számlaszám: 11705998-21286959
OTP Bank

Miután megérkezett a számlánkra az összeg, 2 napon belül aktiváljuk a webshopos Személyes fiókjában a letöltést.

Fizetés bankkártyával
Az oktatóprogramokat Bankkártyával azonnal ki is tudja fizetni a webshopos rendelése során. Erre több lehetősége is van. CIB bankon keresztül, a Borgun fizetőrendszerén keresztül vagy PayPal-lal.

Miután sikeresen befejeződött a fizetés, a megvásárolt programokat azonnal le tudja tölteni a Személyes fiókjából a vaasarlas.tantaki.hu webáruházunkban.

Ha Ön külföldön él
Külföldön élők is ugyanúgy tudnak rendelni tőlünk. A sikeres bankkártyás fizetés után azonnal elérhetővé válik a rendelt oktatóanyag, és le tudja tölteni a webshopon regisztrált fiókjából. 

Amennyiben átutalással szeretne fizetni, abban az esetben
miután megérkezett a számlánkra a pénz, 2 napon belül aktiváljuk a webshopos Személyes fiókjában a letöltést.

100%-os pénzvisszafizetési garancia
Ha úgy érzi, hogy a megvásárolt oktatóanyag egyáltalán nem segített Gyermekének a tanulásban, akkor visszafizetjük az oktatóprogramok árát, amennyiben a megrendeléstől számított 30 napon belül jelzi ezt felénk.


 
www.tantaki.huTantaki Blog FőoldalKapcsolatRólunkAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép