Bevásárlókosár
0 árucikk
 

Rólunk

A Tantaki oktatóprogramok elkészítését az az alapvető probléma indította el, hogy az iskolákban használt könyvek  némelyike túlságosan bonyolult nyelvezettel készültek, így nem segítették a gyerekeket a tananyag elsajátításában. Ezért 2008-ban elkészült az első oktatóprogram, A magyar nyelvtan alapjai címmel.
Mivel rengeteg pozitív visszajelzés érkezett a szülőktől, és egyúttal jelezték igényüket a további tantárgyak iránt is, folyamatosan bővült az oktatóprogramok palettája.

A nyelvtan mellett elkészültek a matematika, a fizika, a biológia és a kémia tananyagait feldolgozó oktató DVD-k is.

A Tantaki oktató programcsalád alapvető célja, hogy az oktatóanyagok által megkönnyítse a gyerekek számára a tanulást, akik ezáltal biztos tudásra tehetnek szert az egyes tantárgyakban.
Az oktatóanyagok már sok-sok diáknak segítettek a tanulásban: könnyebben megértették a tananyagot, jobb érdemjegyeket szereztek az iskolában, és nem utolsósorban sikerélményekkel gazdagodtak.

A Tantaki Kft. munkatársai azon olgoznak, hogy a jövő generációja olyan módszerrel tanulhasson, amelynek segítségével valós tudást és megértést szerezhet.

 

A Tantaki Kft. csapata