free hit counters
Kérje kollégáink tanácsát
ezen a számon:
06-70/ 940 63 26
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

 

"Szerintem nagyon jó ez az oktatóanyag. Nagy segítség ez a diszlexiás gyermekemnek, mivel érthetően van benne elmagyarázva minden. Ilyen jó dvd-t én még nem is láttam."
 
Nándoriné Terdik Mária
Szülő"Kedves Nagy Erika!
A dvd-t megkaptuk, aminek nagyon megörültünk. A kisfiamnak is nagyon tetszik. Főleg az, hogy a tanárnéni nem kiabál sohasem, és valahányszor megkérdezi, újból elmondja türelmesen. Egyszóval nagyon klassz!"

Czifra József
Szülő

"Nagyon sokat segített a DVD a tanulásban. A diszlexiás gyermekem a hallotak alapján könnyebben tanul, így ez nagy segítség volt neki. Könnyebben megtanulta az anyagot. Az is nagyon jó a videóban, hogy képek illusztrálják az egyes szabályokat, részeket. A 12 éves lányom is ezt használja azóta is a tanuláshoz. Neki is nagyon tetszik."
Farkas Miklósné
Szülő
Rólunk

Nagy Erika


Minden 2006-ban kezdődött, amikor gyerekek korrepetálásával kezdtem el foglalkozni. Ennek során született meg bennem az a felismerés, hogy az iskolákban használt tankönyvek többsége nem igazán segíti a gyerekeket abban, hogy az adott tananyagot valóban megértsék. Ennek az az oka, hogy a legtöbb tankönyv bonyolult nyelvezetet használ, amit az általános iskolás gyerekek még nem tudnak megfelelően értelmezni. 
2008-ban részt vettem egy projektben, amelynek az volt a célja, hogy a diákok biztos tudást szerezzenek a magyar nyelvtan tananyagában. A projekt során tisztáztuk a gyerekekkel a nyelvtan legalapvetőbb fogalmait. Észrevettük, hogy sok tanuló nem érti, hogy mi az a nyelvtan, mi az a szó, a mondat stb. A fogalmak tisztázása után a gyerekek rengeteget fejlődtek a tanulásban.
Látván a jó eredményeket, megszületett bennem az a döntés, hogy elkészítek egy olyan oktatóanyagot, amely nagyon egyszerűen magyarázza el a gyerekeknek a magyar nyelvtan szabályait.
Ennek eredményeként 2008-ban kiadtam az első oktatóprogramot A magyar nyelvtan alapjai címmel. Ezután pedig elkészítettem a Nyelvtanból Ötös című könyvet, amely a DVD anyagát tartalmazza könyv formájában.
Mind a könyvet, mind pedig a DVD-t nagyon pozitívan fogadták a szülők, akiktől rengeteg visszajelzést kaptam ezzel kapcsolatban. Egyúttal pedig jelezték felém azt is, hogy igény van a további tantárgyak tananyagát feldolgozó oktatóprogramokra is.

Így tehát eldöntöttem, hogy elkészítem a matematika, a fizika, a kémia és a biológia tantárgyát feldolgozó DVD-ket.

Ennek során egyre csak bővült a Tantaki Kft. csapata, akik azon dolgoznak, hogy a gyerekek valódi, biztos tudást szerezhessenek a számukra nehéznek tűnő tantárgyakból.
Munkánk eredményeként elkészült a matematika összes általános iskolai évfolyamának DVD-je, illetve létrehoztuk a kémia és a biológia DVD-ket 7. osztályosok számára, valamint a fizika alapjait és a 7. osztályos tananyagát feldolgozó oktatóprogramokat is.

A paletta tehát egyre bővül, hogy a tanulók olyan oktatóanyagokból szerezhessék meg tudásukat, amelyekkel könnyedén és játékosan tanulhatják meg a különféle tananyagokat.
 
Nagy Erika

ügyvezető igazgató,
tananyagok minőségellenőrzése,
marketing
 
Domonkos Árpád

Tulajdonos, ügyvezető
 
 
 
www.tantaki.huTantaki Blog FőoldalKapcsolatRólunkAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép