free hit counters
Kérje kollégáink tanácsát
ezen a számon:
06-70/ 940 63 26
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

 

"Szerintem nagyon jó ez az oktatóanyag. Nagy segítség ez a diszlexiás gyermekemnek, mivel érthetően van benne elmagyarázva minden. Ilyen jó dvd-t én még nem is láttam."
 
Nándoriné Terdik Mária
Szülő"Kedves Nagy Erika!
A dvd-t megkaptuk, aminek nagyon megörültünk. A kisfiamnak is nagyon tetszik. Főleg az, hogy a tanárnéni nem kiabál sohasem, és valahányszor megkérdezi, újból elmondja türelmesen. Egyszóval nagyon klassz!"

Czifra József
Szülő

"Nagyon sokat segített a DVD a tanulásban. A diszlexiás gyermekem a hallotak alapján könnyebben tanul, így ez nagy segítség volt neki. Könnyebben megtanulta az anyagot. Az is nagyon jó a videóban, hogy képek illusztrálják az egyes szabályokat, részeket. A 12 éves lányom is ezt használja azóta is a tanuláshoz. Neki is nagyon tetszik."
Farkas Miklósné
Szülő
Rólunk

Nagy Erika


Minden 2006-ban kezdődött, amikor gyerekek korrepetálásával kezdtem el foglalkozni. Ennek során született meg bennem az a felismerés, hogy az iskolákban használt tankönyvek többsége nem igazán segíti a gyerekeket abban, hogy az adott tananyagot valóban megértsék. Ennek az az oka, hogy a legtöbb tankönyv bonyolult nyelvezetet használ, amit az általános iskolás gyerekek még nem tudnak megfelelően értelmezni. 
2008-ban részt vettem egy projektben, amelynek az volt a célja, hogy a diákok biztos tudást szerezzenek a magyar nyelvtan tananyagában. A projekt során tisztáztuk a gyerekekkel a nyelvtan legalapvetőbb fogalmait. Észrevettük, hogy sok tanuló nem érti, hogy mi az a nyelvtan, mi az a szó, a mondat stb. A fogalmak tisztázása után a gyerekek rengeteget fejlődtek a tanulásban.
Látván a jó eredményeket, megszületett bennem az a döntés, hogy elkészítek egy olyan oktatóanyagot, amely nagyon egyszerűen magyarázza el a gyerekeknek a magyar nyelvtan szabályait.
Ennek eredményeként 2008-ban kiadtam az első oktatóprogramot A magyar nyelvtan alapjai címmel. Ezután pedig elkészítettem a Nyelvtanból Ötös című könyvet, amely a DVD anyagát tartalmazza könyv formájában.
Mind a könyvet, mind pedig a DVD-t nagyon pozitívan fogadták a szülők, akiktől rengeteg visszajelzést kaptam ezzel kapcsolatban. Egyúttal pedig jelezték felém azt is, hogy igény van a további tantárgyak tananyagát feldolgozó oktatóprogramokra is.

Így tehát eldöntöttem, hogy elkészítem a matematika, a fizika, a kémia és a biológia tantárgyát feldolgozó DVD-ket.

Ennek során egyre csak bővült a Tantaki Kft. csapata, akik azon dolgoznak, hogy a gyerekek valódi, biztos tudást szerezhessenek a számukra nehéznek tűnő tantárgyakból.
Munkánk eredményeként elkészült a matematika összes általános iskolai évfolyamának DVD-je, illetve létrehoztuk a kémia és a biológia DVD-ket 7. osztályosok számára, valamint a fizika alapjait és a 7. osztályos tananyagát feldolgozó oktatóprogramokat is.

A paletta tehát egyre bővül, hogy a tanulók olyan oktatóanyagokból szerezhessék meg tudásukat, amelyekkel könnyedén és játékosan tanulhatják meg a különféle tananyagokat.
 


Tantaki Kft. 
 
Nagy Erika
ügyvezető igazgató,
tananyagok minőségellenőrzése

 
Domonkos Árpád
marketing menedzser,
ügyvezető

 
Csáky Attila
programozó, webfejlesztő
 
Hujber Éva
vezető asszisztens,
tananyagok szerkesztése

 
Tamás Alexandra
weboldalak készítése,
tananyagok lektorálása

 

 


magyar nyelvtan alapjai dvd

  
www.tantaki.huTantaki Blog FőoldalKapcsolatRólunkAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép