free hit counters
Kérje kollégáink tanácsát
ezen a számon:
06-70/ 940 63 26
 

KARÁCSONYI AKCIÓ!!!


Vásárolj  most 2 db oktatóprogramot,
és a 3.-at AJÁNDÉKBA kapod!

Tovább az akcióhoz>>
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

 

"Szerintem nagyon jó ez az oktatóanyag. Nagy segítség ez a diszlexiás gyermekemnek, mivel érthetően van benne elmagyarázva minden. Ilyen jó dvd-t én még nem is láttam."
 
Nándoriné Terdik Mária
Szülő"Kedves Nagy Erika!
A dvd-t megkaptuk, aminek nagyon megörültünk. A kisfiamnak is nagyon tetszik. Főleg az, hogy a tanárnéni nem kiabál sohasem, és valahányszor megkérdezi, újból elmondja türelmesen. Egyszóval nagyon klassz!"

Czifra József
Szülő

"Nagyon sokat segített a DVD a tanulásban. A diszlexiás gyermekem a hallotak alapján könnyebben tanul, így ez nagy segítség volt neki. Könnyebben megtanulta az anyagot. Az is nagyon jó a videóban, hogy képek illusztrálják az egyes szabályokat, részeket. A 12 éves lányom is ezt használja azóta is a tanuláshoz. Neki is nagyon tetszik."
Farkas Miklósné
Szülő

Hogyan fizethet az oktatóanyagokért?

 

Személyes átvétel az üzletben

Internetes vásárlás esetén lehetőség van a termék üzletünkben való átvételére, ez esetben a
megrendelés és vásárlás véglegesítése során a személyes átvétel lehetőséget kell kiválasztani a szállítási módok közül. Így olcsóbb és gyorsabb lehet a vásárlás, hiszen a termékek személyes átvétele díjmentes!

Megrendelés leadása nélkül, nyitvatartási időben sok szeretettel várjuk üzletünkben, ahol kollégáink rendelkezésre állnak, hogy megválaszolják az esetleges kérdéseket és segítsenek a legjobb oktatóanyagok kiválasztásában.
Címünk:1023 Budapest, Bécsi út 3-5. 3.em./23.
Nyitva tartás : H-P: 08.00-16.00 óráig
Mobil:+36 70 940 63 26
E-mail: info@tantaki.hu

Fontos! Az üzletben való átvételkor csak készpénzes fizetésre van lehetőség.


 

Fizetés utánvéttel

Ha Ön másként nem kéri, akkor automatikusan postai utánvéttel küldjük a megrendelt termékeket. Ebben az esetben a GLS futára fogja kézbesíteni a csomagot, és csak akkor kell fizetnie, amikor átveszi azt. Postai utánvét esetén postaköltséget számolunk fel, ami 1.250 Ft.

Fontos! Ha Ön nem tartózkodik a megadott szállítási címen, amikor a kézbesítés történik, akkor a futár egy értesítőt fog bedobni a postaládájába, amivel el tudja érni őt, hogy egyeztessen egy következő szállítási időpontot vagy másik címet.


Fizetés átutalással

Ha Ön átutalással szeretne fizetni, akkor a megrendelésnél válassza az Átalánydíj árat. Ebben az esetben a postaköltség 990 Ft. A következő számlaszámra utalja el a megrendelt termékek végösszegét:

Tantaki Kft.
Számlaszám: 11705998-21286959-00000000
OTP Bank


Miután megérkezett a számlánkra a pénz, mi postázzuk Önnek a termékeket. Általában az utalást követő napon megérkezik az összeg, így mi már másnap el tudjuk küldeni a csomagot.
A csomagot a GLS Futárszolgálat segítségével kézbesítjük.

Fizetés banki befizetéssel

Ha Ön banki befizetéssel szeretné kifizetni a megrendelt termékek árát, akkor nincs más teendő, mint elmenni egy Cib bankba, és ott a következő számlaszámra befizetni az összeget, plusz 990 Ft szállítási költséget:

Tantaki Kft.
Számlaszám: 10700024-48945208-51100005
Cib Bank

Miután befizette a számlánkra a pénz, mi postázzuk Önnek a termékeket, amit másnap már kézhez is kap.

Fizetés rózsaszín csekkel

Van lehetőség arra is, hogy a megrendelt termékek árát rózsaszín csekken fizesse ki. Ebben az esetben, miután leadta a megrendelését, és a megrendelésnél jelezte, hogy Ön rózsaszín csekken szeretné kifizetni az összeget, akkor el kell mennie egy postára, és ott feladni a termékek árát + 990 Ft szállítási díjat a következő címre:

Tantaki Kft.
1015 Budapest
Donáti u. 67. 3/13

Amint megérkezik az összeg hozzánk (ez kb. 2-3 munkanap), azonnal postázzuk a termékeket.

 

Ha Ön külföldön él
Ha külföldről rendel tőlünk, akkor csak banki átutalással vagy paypallal tud fizetni a termékekért. Ebben az esetben a következő számlaszámra szíveskedjék utalni a termékek pontos árát plusz postaköltséget (ami a rendelés darabszámától függ):

Tantaki Kft.
IBAN szám: HU63 1070 0024 4894 5208 5110 0005
SWIFT kód: CIBH HU HB
CIB Bank


Erdélyi vásárlóinknak
Folyamatosan azon munkálkodunk, hogy mindenki számára elérhetővé váljanak játékos oktatóprogramjaink. Ezennel megnyílt az út azok számára is, akik Erdélyből körülményesen és túl magas áron tudtak csak vásárolni: partnerünknél Székelyudvarhelyen személyesen és postán is hozzájuthatnak tanulást segítő programjainkhoz.
További információért katt ide!
 
Csupán annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot partnerünkkel, Bakó Andrással a következő elérhetőségek egyikén:

E-mail cím: 2010babok@gmail.com
Telefonszám: + 4 0730 555 832

 Fontos figyelmeztetés!

Amennyiben Ön nem veszi át a megrendelt csomagot a határidőn belül,
akkor csak úgy tud újból termékeinkből rendelni,
ha azt előre kifizeti nekünk (például átutalással)!

 
www.tantaki.huTantaki Blog FőoldalKapcsolatRólunkAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép