free hit counters
 
 
 
Nyelvtan oktatóanyagaink


Szeretnéd, hogy
Gyermeked tényleg megértse a magyar nyelvtant?
Sikerélménye legyen a tanulásban?
Boldogan üljön le tanulni?
Jó jegyeket szerezzen az iskolában?
Ne rettegjen attól, ha felelni hívják az órán?
Képes legyen önállóan megtanulni a nyelvtant?


Akkor megmutatom Neked, ezt hogyan érheti el!

PRÓBÁLD KI az alábbi
nyelvtanhoz kapcsolódó termékeket!
Sulira fel! Iskola-előkészítő oktatóprogram óvodásoknak
Ez az oktatóanyag kifejezetten az iskola-kezdéshez szükséges készségek fejlesztése és az iskolában használt alapfogalmak megértése és elsajátítása érdekében készült. 200 játékos gyakorlófeladatot tartalmaz hangalámondással, gazdag illusztrációval.
 
Ára: 8 950 Ft
ABC gyakorlóprogram
Ez az oktatóanyag a lehető legjátékosabb formában igyekszik elérni, hogy gyermeked a legbiztosabb alapokkal rendelkezzen a további tanulmányaihoz, hiszen minden az ábécével kezdődik!
 
Ára: 8 950 Ft
A magyar nyelvtan alapjai
10 éves kortól

Ez az oktatóprogram rendkívül egyszerű nyelvezettel, játékosan tanítja meg Gyermekednek a magyar nyelvtant az alapoktól egészen a bonyolultabb részekig. Az elmélet mellé képek, ábrák társulnak, melyek még érdekesebbé teszik a tanulást.

Minden témakör végén gyakorlófeladatok vannak, amelyekkel Gyermeked játékosan tesztelheti le a tudását.

Ára: 18 990 Ft


Részletek>>


Szófajok gyakorlóprogram
10 éves kortól
A szófajok gyakorlóprogram a magyar nyelvtan egyik legkritikusabb témakörével foglalkozik, a szófaji csoportokkal. Elméleten, 240 feladaton és 104 oldalon keresztül segíti gyermekedet a szavak szófaji csoportokba való helyes besorolását.

Ára: 10 750 Ft

Részletek>>
 Tanulj meg Te is helyesen írni!
8 éves kortól

A helyesírás oktatóprogram segítségével Gyermeked rendkívül könnyen értheti meg a magyar helyesírás bonyolultnak tűnő szabályait. Rengeteg kép és ábra kapcsolódik az egyszerű nyelvezetű elmélethez, a megszerzett tudást pedig 770 gyakorlófeladaton keresztül tesztelheti le Gyermeked.

Ára: 18 990 Ft

Részletek>>Játék a szavakkal
1-2. osztályosoknak

Ez az oktatóprogram mindent megtanít gyermekednek, amit az iskolában 1-2. osztályban tanulnak nyelvtanból. Ha gyermekednek nehezen megy az olvasás, ha kevés gyakorlási lehetőséget biztosítanak számára az iskolában, vagy ha gyermeked nehezn érti meg a tanító néni és a tankönyv magyarázatát, akkor ez az oktatóanyag remek megoldás számára!

Ára: 16 990 Ft

Részletek>>J-s és ly-os szavak
gyakorlóprogram

Ez az gyakorlóprogram segítséget nyújt gyermekednek a j-s, ly-os szavak helyes leírásában. Mivel ezekre nincsenek szabályok, egy út van megtanulni őket: sok-sok gyakorlással! Ebben nyújt segítséget oktatóanyagunk 200 feladaton keresztül.
 
Ára: 8 950 Ft

Nyelvtanból Ötös oktatócsomag
8 éves kortól
Ebben az oktatócsomagban minden megtalálható, ami ahhoz szükséges, hogy Gyermeked 100%-osan megértse a magyar nyelvtan és a helyesírás szabályait. A csomagban megtalálhatók "A magyar nyelvtan alapjai" és a "Tanulj meg Te is helyesen írni!" oktatóprogramok, amelyekkel gyerekjáték lesz a tanulás!

Ára: 32 750 Ft

Részletek>>
 
(A fenti árak tartalmazzák a 27%-os áfát.)

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Ha úgy véled, hogy oktatóanyagunk egyáltalán nem segített gyermekednek a nyelvtan megértésében, akkor visszafizetjük az oktatóanyag árát, amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül jelzed ezt felénk.

Tehát most KOCKÁZAT NÉLKÜL kipróbálhatod!Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha most feliratkozik, akkor ajándékba kapja a 60 feladatból álló nyelvtan oktatóprogramot!

Továbbá megkapja a 7 részből álló magyar nyelvtan tanulmányunkat.


Név:*
E-mail:*
FőoldalKapcsolatRólunkAdatvédelmi nyilatkozat Sitemap