free hit counters
Kérje kollégáink tanácsát
ezen a számon:
06-70/ 940 63 26
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

 

"Szerintem nagyon jó ez az oktatóanyag. Nagy segítség ez a diszlexiás gyermekemnek, mivel érthetően van benne elmagyarázva minden. Ilyen jó dvd-t én még nem is láttam."
 
Nándoriné Terdik Mária
Szülő"Kedves Nagy Erika!
A dvd-t megkaptuk, aminek nagyon megörültünk. A kisfiamnak is nagyon tetszik. Főleg az, hogy a tanárnéni nem kiabál sohasem, és valahányszor megkérdezi, újból elmondja türelmesen. Egyszóval nagyon klassz!"

Czifra József
Szülő

"Nagyon sokat segített a DVD a tanulásban. A diszlexiás gyermekem a hallotak alapján könnyebben tanul, így ez nagy segítség volt neki. Könnyebben megtanulta az anyagot. Az is nagyon jó a videóban, hogy képek illusztrálják az egyes szabályokat, részeket. A 12 éves lányom is ezt használja azóta is a tanuláshoz. Neki is nagyon tetszik."
Farkas Miklósné
Szülő
Üzenőfal

Kedves Látogatónk!

Kedves Szülők, Nagyszülők, Tanárok!

Mindig szívesen várjuk a véleményeket, sikerbeszámolókat,
de ugyanúgy bármi olyan észrevételt, kívánságot,
amivel fejleszthetjük termékeinket, szolgáltatásunkat.


Írjon nekünk az alábbi felületen:


Név:
Üzenet   szövege:

« 1 2 3 4 [5]


A nyelvtan Dvd nagyon érthetően magyarázza el a nyelvtani fogalmakat és nagy érdeklődéssel lehet követni, mert leköt.
A feladatok pedig nagyon jók, mert játékosan gyakoroltatja a nyelvtant. Nagyon jó!
Kulcsár Tünde
Kulcsar Tunde 2009.08.14

kedves róza!
"Jó magam is sokat tanulok belőle." - van is mit... :-)
toma 2009.08.14

Első osztályt végzett kisfiam, mikor megérkezett a DVD nem tudtam volna elhozni előle. Nagyon tetszett neki és azt mondta, hogy ezzel játék tanúlni. Azóta is folyamatosan kéri. Az abc- t ezzel véste be. Teljesen megragadt neki, hogy x betűhöz képest a másik előrébb vagy hátrább van. Nagyszerű az anyag, a képek, a feladatok, kellemes az összhatása.Jó magam is sokat tanulok belőle.
Kökényessy Róza szülő 2009.08.13

Erika !
Min d a könyvröl mind a CD-röl csak igen pozitiv dolgokat tudok mondani. Nekem három unokám is használja és igazán meglepödtek az iskolában mikor a gyerekek igen egyszerüen és játékossan felleltek az orákon.
Szerintem nem én vagyok az egyedüli aki igen jó választást csináltam amikor meg rendeltem.
Ja még valami sajnos a meglepetés cimü emiljére sajnos nem tudtam válaszolni mert összeomlot a gépem igy lemeradttam róla.
További sok sikert és sok vásárlot kivánok Önnek
Tisztelettel
Markella Anikó
Markella Tivadarné 2009.08.13

Kedves Erika! Én az unokámnak vettem a könyvet.Azt hiszem,hasznos volt részére, legalábbis a jegyei ezt mutatják.Köszönettel és üdvözlettel Hüséné
Dr.Hüse Ferendcné 2009.08.13

A gyerekeknek készített, kíválóan érthetö tananyag a felnötteknek is rendkívül hasznos, a külföldön eltöltött évtizedek alatt elfelejtett, vagy kimaradt ismeretek felfrissítésére! Mindenkinek ajánlom!
Döme Zsuzsa 2009.08.13

A "Nyelvtanból ötös" c. könyve nagyon segíti a gyerekeket a tanulásban, a megértésben.A legtökéletesebb benne, hogy az ismétlésekben, a visszakeresésben nem kell sok időt fordítani a több évfolyamos könyvek elővételére. Itt egy kötetben megtalálható minden, amire szüksége van egy tanulónak. Tökéletesen átlátható, egymásra épülő. Csak köszönet jár érte.
Tisztelettel:
egy pedagógus nagyszülő
Tema 2009.08.13

« 1 2 3 4 [5]magyar nyelvtan alapjai dvd 
www.tantaki.huTantaki Blog FőoldalKapcsolatRólunkAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép