free hit counters

 

"Szerintem nagyon jó ez az oktatóanyag. Nagy segítség ez a diszlexiás gyermekemnek, mivel érthetően van benne elmagyarázva minden. Ilyen jó dvd-t én még nem is láttam."
 
Nándoriné Terdik Mária
Szülő"Kedves Nagy Erika!
A dvd-t megkaptuk, aminek nagyon megörültünk. A kisfiamnak is nagyon tetszik. Főleg az, hogy a tanárnéni nem kiabál sohasem, és valahányszor megkérdezi, újból elmondja türelmesen. Egyszóval nagyon klassz!"

Czifra József
Szülő

"Nagyon sokat segített a DVD a tanulásban. A diszlexiás gyermekem a hallotak alapján könnyebben tanul, így ez nagy segítség volt neki. Könnyebben megtanulta az anyagot. Az is nagyon jó a videóban, hogy képek illusztrálják az egyes szabályokat, részeket. A 12 éves lányom is ezt használja azóta is a tanuláshoz. Neki is nagyon tetszik."
Farkas Miklósné
Szülő

Hogyan fizethet Bankkártyával?

Kérem olvassa el az alábbi részletes leírást!

Amennyiben Ön rendelkezik hitelkártyával (Credit Card) vagy dombornyomott bankkártáyval (Debit Card), esetlegesen PayPal számlával, akkor most azonnal megrendelheti A magyar nyelvtan alapjai DVD-t és a Nyelvatnból Ötös könyvet.

A fizetendő összeg: 8990 HUF, ami tartalmazza a csomagolási költséget és postai díjakat.

A fizetés a PayPal, a világ egyik legnagyobb online fizetési rendszere segítségével történik. Így Ön teljesen biztonságosan fizethet vele. A honlap angol nyelvű, viszont nagyon egyszerűen megadhatóak a szükséges adatok és lebonyolítható a fizetés. Az alábbi két kép mutatja, hogy mit fog látni a képernyőn miután ennek az oldalnak az alján lévő linkre kattintott.

Ön elsőként a következőt fogja látni. A piros nyíl mutatja, hogy melyik linkre kell kattintania a bankkártyás fizetéshez.


Miután rákattintott a fenti képen a nyíllal jelzett linkre akkor a következőt fogja látni:


Ön kiválasztja az országot, ahonnan megrendeli, megadja a keresztnevét, vezetéknevét, kiválasztja a bankkártyája típusát és megadja a címét, telefonszámát és e-mail címét.

Befejezésül rákattint a narancssárga gombra az oldal alján.

Kattintson a "Buy Now" gombra a fizetéshez:
FőoldalKapcsolatRólunkAdatvédelmi nyilatkozat Sitemap