free hit counters
Kérje kollégáink tanácsát
ezen a számon:
06-70/ 940 63 26
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

 

"Szerintem nagyon jó ez az oktatóanyag. Nagy segítség ez a diszlexiás gyermekemnek, mivel érthetően van benne elmagyarázva minden. Ilyen jó dvd-t én még nem is láttam."
 
Nándoriné Terdik Mária
Szülő"Kedves Nagy Erika!
A dvd-t megkaptuk, aminek nagyon megörültünk. A kisfiamnak is nagyon tetszik. Főleg az, hogy a tanárnéni nem kiabál sohasem, és valahányszor megkérdezi, újból elmondja türelmesen. Egyszóval nagyon klassz!"

Czifra József
Szülő

"Nagyon sokat segített a DVD a tanulásban. A diszlexiás gyermekem a hallotak alapján könnyebben tanul, így ez nagy segítség volt neki. Könnyebben megtanulta az anyagot. Az is nagyon jó a videóban, hogy képek illusztrálják az egyes szabályokat, részeket. A 12 éves lányom is ezt használja azóta is a tanuláshoz. Neki is nagyon tetszik."
Farkas Miklósné
Szülő
Nyelvtan oktatóanyagaink


Szeretné, hogy
Gyermeke tényleg megértse a magyar nyelvtant?
Sikerélménye legyen a tanulásban?
Boldogan üljön le tanulni?
Jó jegyeket szerezzen az iskolában?
Ne rettegjen attól, ha felelni hívják az órán?
Képes legyen önállóan megtanulni a nyelvtant?


Akkor megmutatom Önnek, hogy ezt hogyan érheti el!

PRÓBÁLJA KI az alábbi
nyelvtanhoz kapcsolódó termékeket!

Sulira fel! Iskola-előkészítő oktatóprogram óvodásoknak
CD-s és letölthető változatban
Ez az oktatóanyag kifejezetten az iskola-kezdéshez szükséges készségek fejlesztése és az iskolában használt alapfogalmak megértése és elsajátítása érdekében készült. 200 játékos gyakorlófeladatot tartalmaz hangalámondással, gazdag illusztrációval.
 
CD-s verzió: Letölthető verzió:
Ára: 3 950 Ft Ára: 3 450 Ft

Részletek>>

 
 


ABC gyakorló
CD-s és letölthető változatban
Ez az oktatóanyag a lehető legjátékosabb formában igyekszik elérni, hogy gyermeke a legbiztosabb alapokkal rendelkezzen a további tanulmányaihoz, hiszen minden az ábécével kezdődik!
 
CD-s verzió: Letölthető verzió:
Ára: 3 950 Ft Ára: 3 450 Ft

Részletek>>

 A magyar nyelvtan alapjai
10 éves kortól

Ez a DVD rendkívül egyszerű nyelvezettel, játékosan tanítja meg Gyermekének a magyar nyelvtant az alapoktól egészen a bonyolultabb részekig. Az elmélet mellé képek, ábrák társulnak, melyek még érdekesebbé teszik a tanulást.
Minden témakör végén gyakorlófeladatok vannak, amelyekkel Gyermeke játékosan tesztelheti le a tudását.
Ára:
13 990 Ft
+ postaköltség


Részletek>>Szófajok gyakorló CD
10 éves kortól
A szófajok gyakorló CD a magyar nyelvtan egyik legkritikusabb témakörével foglalkozik, a szófaji csoportokkal. Elméleten, 240 feladaton és 104 oldalon keresztül segíti gyermekét a szavak szófaji csoportokba való helyes besorolását.

Ára:
  5 750 Ft
+ postaköltség


Részletek>>

 

Tanulj meg Te is helyesen írni!
8 éves kortól

A helyesírás DVD segítségével Gyermeke rendkívül könnyen értheti meg a magyar helyesírás bonyolultnak tűnő szabályait. Rengeteg kép és ábra kapcsolódik az egyszerű nyelvezetű elmélethez, a megszerzett tudást pedig 770 gyakorlófeladaton keresztül tesztelheti le Gyermeke.
Ára:
13 990 Ft
+ postaköltség


Részletek>>


Játék a szavakkal
1-2. osztályosoknak

Ez a DVD mindent megtanít gyermekének, amit az iskolában 1-2. osztályban tanulnak nyeltanból. Ha gyermekének nehezen megy az olvasás, ha kevés gyakorlási lehetőséget biztosítanak számára az iskolában, vagy ha gyermeke nehezn érti meg a tanító néni és a tankönyv magyarázatát, akkor ez a DVD remek megoldás számára!

Ára:
11 990 Ft
+ postaköltség


Részletek>>

J-s és ly-os szavak gyakorló CD-s és letölthető változatban
Ez az oktatóprogram segítséget nyújt gyermekének a j-s, ly-os szavak helyes leírásában. Mivel ezekre nincsenek szabályok, egy út van megtanulni őket: sok-sok gyakorlással! Ebben nyújt segítséget oktatóanyagunk 200 feladaton keresztül.
 
CD-s verzió: Letölthető verzió:
Ára: 3 950 Ft Ára: 3 450 Ft

Részletek>>

 
 
Nyelvtanból Ötös oktatócsomag
8 éves kortól
Ebben az oktatócsomagban minden megtalálható, ami ahhoz szükséges, hogy Gyermeke 100%-osan megértse a magyar nyelvtan és a helyesírás szabályait. A csomagban megtalálhatók "A magyar nyelvtan alapjai" és a "Tanulj meg Te is helyesen írni!" oktató DVD-k, amelyekkel gyerekjáték lesz a tanulás!

Ára:
23 750 Ft
+ postaköltség


Részletek>>

 
 
(A fenti árak tartalmazzák a 27%-os, illetve az 5%-os áfát.)

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Ha Ön úgy véli, hogy oktatóanyagunk egyáltalán nem segített gyermekének a nyelvtan megértésében, akkor visszafizetjük az oktatóanyag árát, amennyiben a kézhezvételtől számított 30 napon belül visszaküldi a terméket címünkre.

Tehát most KOCKÁZAT NÉLKÜL kipróbálhatja!
magyar nyelvtan alapjai dvd

  
www.tantaki.huTantaki Blog FőoldalKapcsolatRólunkAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép