free hit counters
Kérje kollégáink tanácsát
ezen a számon:
06-70/ 940 63 26
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

 

"Szerintem nagyon jó ez az oktatóanyag. Nagy segítség ez a diszlexiás gyermekemnek, mivel érthetően van benne elmagyarázva minden. Ilyen jó dvd-t én még nem is láttam."
 
Nándoriné Terdik Mária
Szülő"Kedves Nagy Erika!
A dvd-t megkaptuk, aminek nagyon megörültünk. A kisfiamnak is nagyon tetszik. Főleg az, hogy a tanárnéni nem kiabál sohasem, és valahányszor megkérdezi, újból elmondja türelmesen. Egyszóval nagyon klassz!"

Czifra József
Szülő

"Nagyon sokat segített a DVD a tanulásban. A diszlexiás gyermekem a hallotak alapján könnyebben tanul, így ez nagy segítség volt neki. Könnyebben megtanulta az anyagot. Az is nagyon jó a videóban, hogy képek illusztrálják az egyes szabályokat, részeket. A 12 éves lányom is ezt használja azóta is a tanuláshoz. Neki is nagyon tetszik."
Farkas Miklósné
Szülő
Nyelvtan oktatóanyagaink


Szeretné, hogy
Gyermeke tényleg megértse a magyar nyelvtant?
Sikerélménye legyen a tanulásban?
Boldogan üljön le tanulni?
Jó jegyeket szerezzen az iskolában?
Ne rettegjen attól, ha felelni hívják az órán?
Képes legyen önállóan megtanulni a nyelvtant?


Akkor megmutatom Önnek, hogy ezt hogyan érheti el!

PRÓBÁLJA KI az alábbi
nyelvtanhoz kapcsolódó termékeket!Figyelem! A programot a Mozilla Firefox vagy az Internet Explorer böngészőkben tudod zavartalanul használni. A Chrome böngészőben nem láthatóak a képek, így használj Mozilla Firefox-ot vagy Internet Explorer-t.

Sulira fel! Iskola-előkészítő oktatóprogram óvodásoknak
Ez az oktatóanyag kifejezetten az iskola-kezdéshez szükséges készségek fejlesztése és az iskolában használt alapfogalmak megértése és elsajátítása érdekében készült. 200 játékos gyakorlófeladatot tartalmaz hangalámondással, gazdag illusztrációval.
 
Ára: 4 950 Ft
Figyelem! A programot a Mozilla Firefox vagy az Internet Explorer böngészőkben tudod zavartalanul használni. A Chrome böngészőben nem láthatóak a képek, így használj Mozilla Firefox-ot vagy Internet Explorer-t.

ABC gyakorlóprogram
Ez az oktatóanyag a lehető legjátékosabb formában igyekszik elérni, hogy gyermeke a legbiztosabb alapokkal rendelkezzen a további tanulmányaihoz, hiszen minden az ábécével kezdődik!
 
Ára: 4 950 Ft


Figyelem! A programot a Mozilla Firefox vagy az Internet Explorer böngészőkben tudod zavartalanul használni. A Chrome böngészőben nem láthatóak a képek, így használj Mozilla Firefox-ot vagy Internet Explorer-t.


A magyar nyelvtan alapjai
10 éves kortól

Ez az oktatóprogram rendkívül egyszerű nyelvezettel, játékosan tanítja meg Gyermekének a magyar nyelvtant az alapoktól egészen a bonyolultabb részekig. Az elmélet mellé képek, ábrák társulnak, melyek még érdekesebbé teszik a tanulást.

Minden témakör végén gyakorlófeladatok vannak, amelyekkel Gyermeke játékosan tesztelheti le a tudását.

Ára: 14 990 Ft


Részletek>>

Figyelem! A programot a Mozilla Firefox vagy az Internet Explorer böngészőkben tudod zavartalanul használni. A Chrome böngészőben nem láthatóak a képek, így használj Mozilla Firefox-ot vagy Internet Explorer-t.


Szófajok gyakorlóprogram
10 éves kortól
A szófajok gyakorlóprogram a magyar nyelvtan egyik legkritikusabb témakörével foglalkozik, a szófaji csoportokkal. Elméleten, 240 feladaton és 104 oldalon keresztül segíti gyermekét a szavak szófaji csoportokba való helyes besorolását.

Ára: 6 750 Ft

Részletek>>

 


Figyelem!
A programot a Mozilla Firefox vagy az Internet Explorer böngészőkben tudod zavartalanul használni. A Chrome böngészőben nem láthatóak a képek, így használj Mozilla Firefox-ot vagy Internet Explorer-t.

Tanulj meg Te is helyesen írni!
8 éves kortól

A helyesírás oktatóprogram segítségével Gyermeke rendkívül könnyen értheti meg a magyar helyesírás bonyolultnak tűnő szabályait. Rengeteg kép és ábra kapcsolódik az egyszerű nyelvezetű elmélethez, a megszerzett tudást pedig 770 gyakorlófeladaton keresztül tesztelheti le Gyermeke.

Ára: 14 990 Ft

Részletek>>Figyelem! A programot a Mozilla Firefox vagy az Internet Explorer böngészőkben tudod zavartalanul használni. A Chrome böngészőben nem láthatóak a képek, így használj Mozilla Firefox-ot vagy Internet Explorer-t.

Játék a szavakkal
1-2. osztályosoknak

Ez az oktatóprogram mindent megtanít gyermekének, amit az iskolában 1-2. osztályban tanulnak nyeltanból. Ha gyermekének nehezen megy az olvasás, ha kevés gyakorlási lehetőséget biztosítanak számára az iskolában, vagy ha gyermeke nehezn érti meg a tanító néni és a tankönyv magyarázatát, akkor ez az oktatóanyag remek megoldás számára!

Ára: 12 990 Ft

Részletek>>

J-s és ly-os szavak
gyakorlóprogram

Ez az gyakorlóprogram segítséget nyújt gyermekének a j-s, ly-os szavak helyes leírásában. Mivel ezekre nincsenek szabályok, egy út van megtanulni őket: sok-sok gyakorlással! Ebben nyújt segítséget oktatóanyagunk 200 feladaton keresztül.
 
Ára: 4 950 Ft


Nyelvtanból Ötös oktatócsomag
8 éves kortól
Ebben az oktatócsomagban minden megtalálható, ami ahhoz szükséges, hogy Gyermeke 100%-osan megértse a magyar nyelvtan és a helyesírás szabályait. A csomagban megtalálhatók "A magyar nyelvtan alapjai" és a "Tanulj meg Te is helyesen írni!" oktatóprogramok, amelyekkel gyerekjáték lesz a tanulás!

Ára: 25 750 Ft

Részletek>>

 
(A fenti árak tartalmazzák a 27%-os áfát.)

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Ha Ön úgy véli, hogy oktatóanyagunk egyáltalán nem segített gyermekének a nyelvtan megértésében, akkor visszafizetjük az oktatóanyag árát, amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül jelzi ezt felénk.

Tehát most KOCKÁZAT NÉLKÜL kipróbálhatja!  
www.tantaki.huTantaki Blog FőoldalKapcsolatRólunkAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép