free hit counters
Kérje kollégáink tanácsát
ezen a számon:
06-70/ 940 63 26
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

 

"Szerintem nagyon jó ez az oktatóanyag. Nagy segítség ez a diszlexiás gyermekemnek, mivel érthetően van benne elmagyarázva minden. Ilyen jó dvd-t én még nem is láttam."
 
Nándoriné Terdik Mária
Szülő"Kedves Nagy Erika!
A dvd-t megkaptuk, aminek nagyon megörültünk. A kisfiamnak is nagyon tetszik. Főleg az, hogy a tanárnéni nem kiabál sohasem, és valahányszor megkérdezi, újból elmondja türelmesen. Egyszóval nagyon klassz!"

Czifra József
Szülő

"Nagyon sokat segített a DVD a tanulásban. A diszlexiás gyermekem a hallotak alapján könnyebben tanul, így ez nagy segítség volt neki. Könnyebben megtanulta az anyagot. Az is nagyon jó a videóban, hogy képek illusztrálják az egyes szabályokat, részeket. A 12 éves lányom is ezt használja azóta is a tanuláshoz. Neki is nagyon tetszik."
Farkas Miklósné
Szülő
Nyelvtan oktatóanyagaink


Szeretnéd, hogy
Gyermeked könnyedén megértse a magyar nyelvtant?
Boldogan és lelkesen üljön le tanulni?
Ne rettegjen attól, ha felelni hívják az órán?
Képes legyen önállóan megtanulni a nyelvtant?


Akkor megmutatom Neked, ezt hogyan érheted el!


Figyelem! A programot a Mozilla Firefox vagy az Internet Explorer böngészőkben tudod zavartalanul használni. A Chrome böngészőben nem láthatóak a képek, így használj Mozilla Firefox-ot vagy Internet Explorer-t.Sulira fel! Iskola-előkészítő oktatóprogram óvodásoknak
Ez az oktatóanyag kifejezetten az iskola-kezdéshez szükséges készségek fejlesztése és az iskolában használt alapfogalmak megértése és elsajátítása érdekében készült. 200 játékos gyakorlófeladatot tartalmaz hangalámondással, gazdag illusztrációval.
 
Ára: 4 950 Ft

Részletek>>ABC gyakorló
Ez a gyakorlóprogram a lehető legjátékosabb formában igyekszik elérni, hogy gyermeked a legbiztosabb alapokkal rendelkezzen a további tanulmányaihoz, hiszen minden az ábécével kezdődik!
 
Ára: 4 950 Ft

Részletek>>


A magyar nyelvtan alapjai
10 éves kortól

Ez az oktatóprogram rendkívül egyszerű nyelvezettel, játékosan tanítja meg Gyermekednek a magyar nyelvtant az alapoktól egészen a bonyolultabb részekig. Az elmélet mellé képek, ábrák társulnak, melyek még érdekesebbé teszik a tanulást.
Minden témakör végén gyakorlófeladatok vannak, amelyekkel Gyermeked játékosan tesztelheti le a tudását.

Ára: 14 990 Ft

Részletek>>
Szófajok gyakorlóprogram
10 éves kortól
A szófajok gyakorlóprogram a magyar nyelvtan egyik legkritikusabb témakörével foglalkozik, a szófaji csoportokkal. Elméleten, 240 feladaton és 104 oldalon keresztül segíti gyermekedet a szavak szófaji csoportokba való helyes besorolását.

Ára: 6 750 Ft

Részletek>>

 

 
Tanulj meg Te is helyesen írni!
8 éves kortól

A helyesírás oktatóprogram segítségével Gyermeked rendkívül könnyen értheti meg a magyar helyesírás bonyolultnak tűnő szabályait. Rengeteg kép és ábra kapcsolódik az egyszerű nyelvezetű elmélethez, a megszerzett tudást pedig 770 gyakorlófeladaton keresztül tesztelheti le Gyermeked.

Ára: 14 990 Ft

Részletek>>


 
Játék a szavakkal
1-2. osztályosoknak

Ez az oktatóprogram mindent megtanít gyermekednek, amit az iskolában 1-2. osztályban tanulnak nyelvtanból. Ha gyermekednek nehezen megy az olvasás, ha kevés gyakorlási lehetőséget biztosítanak számára az iskolában, vagy ha gyermeked nehezn érti meg a tanító néni és a tankönyv magyarázatát, akkor ez az oktatóanyag remek megoldás számára!

Ára: 12 990 Ft

Részletek>>J-s és ly-os szavak gyakorló
Ez az oktatóprogram segítséget nyújt gyermekednek a j-s, ly-os szavak helyes leírásában. Mivel ezekre nincsenek szabályok, egy út van megtanulni őket: sok-sok gyakorlással! Ebben nyújt segítséget oktatóanyagunk 200 feladaton keresztül.
 
Ára: 4 950 Ft


Nyelvtanból Ötös oktatócsomag
8 éves kortól
Ebben az oktatócsomagban minden megtalálható, ami ahhoz szükséges, hogy Gyermeked 100%-osan megértse a magyar nyelvtan és a helyesírás szabályait. A csomagban megtalálhatóak "A magyar nyelvtan alapjai" és a "Tanulj meg Te is helyesen írni!" oktatóprogramok, amelyekkel gyerekjáték lesz a tanulás!

Ára: 25 750 Ft

Részletek>>

 (A fenti árak tartalmazzák a 27%-os áfát.)


100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Ha úgy véled, hogy oktatóanyagunk egyáltalán nem segített gyermekednek a nyelvtan megértésében, akkor visszafizetjük az oktatóanyag árát, amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül jelzed ezt számunkra.

Tehát most KOCKÁZAT NÉLKÜL kipróbálhatod! 
www.tantaki.huTantaki Blog FőoldalKapcsolatRólunkAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép