free hit counters
Kérje kollégáink tanácsát
ezen a számon:
06-70/ 940 63 26
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

 

"Szerintem nagyon jó ez az oktatóanyag. Nagy segítség ez a diszlexiás gyermekemnek, mivel érthetően van benne elmagyarázva minden. Ilyen jó dvd-t én még nem is láttam."
 
Nándoriné Terdik Mária
Szülő"Kedves Nagy Erika!
A dvd-t megkaptuk, aminek nagyon megörültünk. A kisfiamnak is nagyon tetszik. Főleg az, hogy a tanárnéni nem kiabál sohasem, és valahányszor megkérdezi, újból elmondja türelmesen. Egyszóval nagyon klassz!"

Czifra József
Szülő

"Nagyon sokat segített a DVD a tanulásban. A diszlexiás gyermekem a hallotak alapján könnyebben tanul, így ez nagy segítség volt neki. Könnyebben megtanulta az anyagot. Az is nagyon jó a videóban, hogy képek illusztrálják az egyes szabályokat, részeket. A 12 éves lányom is ezt használja azóta is a tanuláshoz. Neki is nagyon tetszik."
Farkas Miklósné
Szülő


Köszönjük a "Tanulj meg helyesen írni!" című oktatóprogram rendelését!

Hamarosan postázzuk a DVD-t, melyet Ön postai utánvéttel kap meg.


Postai szállítás esetén, ha nem tudják átvenni a csomagot, amikor a postás kézbesíti, akkor kapni fog egy értesítőt, amivel a postán át tudja venni a DVD-t.

Figyelem!
A posta csak 1 hétig tartja ott a csomagot, utána visszaküldi a feladónak! Tehát ha kézbesítéskor nem tudja átvenni, akkor 1 héten belül el kell mennie a postára a küldeményért.

Átutalásos fizetés

Átutalásos fizetésnél a következő bankszámlára küldje el az összeget:

Tantaki Kft.
Számlaszám: 17000019-12386556
AXA Bank

 
A megjegyzésbe írja be, hogy Helyesírás DVD.

Amint megérkezik a számlánkra az összeg, postázzuk a DVD-t. Az utalás 1-2 napot vehet igénybe. Ha az utalás után e-mailben elküldi nekünk a befizetést igazoló bizonylatot, akkor már aznap feladjuk a megrendelését.
A számlát postán küldjük el Önnek.

Fontos figyelmeztetés!
Ha Ön a számlát cégnévre kéri, akkor az utalást az adott cég bankszámlájáról tegye meg, mert mi csak a beérkezett cégnév, egyéni vállalkozó neve vagy szervezet neve alapján tudjuk kiállítani a számlát.
Ha Ön a magán bankszámlájáról utal, akkor csak az Ön nevére tudunk számlát adni, cégnévre nem.

Köszönettel,
Nagy Erika

 

  
www.tantaki.huTantaki Blog FőoldalKapcsolatRólunkAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép